Porodica Sabanci ne odobrava Hakanovu vezu sa Hande Ercel?!

Veza Hande Ercel i Hakana Sabancija, sina iz jedne od najbogatijih turskih porodica se pažljivo posmatra od strane medija, ali i fanova na društvenim mrežama.

Porodica Sabanci ne odobrava Hakanovu vezu sa Hande Ercel?!

Foto Credits: Internet Haber

Prema informacijama koje su se pojavile u turskoj štampi, porodica Sabanci je poprilično skeptična po pitanju Hakanovih veza i ne žure da odobre njegove izabranice. Podsećamo, Hakan važi za velikog ženskaroša, pa je ova skepsa možda i opravdana.

Turski novinari su još jednom „uhvatili“ Hande Ercel i Hakana Sabancija na aerodromu. Srećni par se vraćao sa odmora, odnosno puta u Pariz i Finsku, gde su obišli i posmatrali neke zanimljivosti. Par se aerodromu držao za ruke, osmehivao i mahao novinarima.

Pripadnici medija su uspeli i da iznerviraju mladića, pa je Hakan prekinuo razgovor sa njima. Jedan od novinara je Sabancija poredio je likom iz serije Yali Capkini, što mu se nije dopalo pa je ubrzo završio razgovor sa pripadnicima žute štampe.

Nove informacije

Magazin Takvim je doneo novu priču o paru. Prema njihovim informacijama, Hakanova veza nije dobila odobrenje od porodice Sabanci. Arza Sabanci, Hakanova majka se drži podalje od ideje ove veze, a mladić je dobio navodno i neke zabrane.

To uključuje korišćenje porodičnog aviona, pa Hakan putuje regularnim letovima, dok njegov brat Haci, zajedno sa njegovom budućom suprugom ali i ostatak porodice često koriste porodični avion da bi putovali za privatne potrebe.

Koliko u svemu tome ima istine, ostaje da vidimo...

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre nastavlja da privlači pažnju

By: TV Exposed