Otkriveni su detalji nove serije Alperena Duymaza

Nastavlja se rad na TV seriji Son Yaz, nazvanoj po Alperenu Duymazu, jednom od izvanrednih mladih i uspešnih glumaca poslednjeg perioda. Dok se postava serije, u kojoj će Hafsanur Sancaktutan i Duymaz igrati glavnu ulogu, postepeno oblikuje, određeno je koji će kanal emitovati seriju. Već neko vreme vesti o seriji koju je proizvela O3 Media ...

Otkriveni su detalji nove serije Alperena Duymaza

Nastavlja se rad na TV seriji Son Yaz, nazvanoj po Alperenu Duymazu, jednom od izvanrednih mladih i uspešnih glumaca poslednjeg perioda.

Dok se postava serije, u kojoj će Hafsanur Sancaktutan i Duymaz igrati glavnu ulogu, postepeno oblikuje, određeno je koji će kanal emitovati seriju. Već neko vreme vesti o seriji koju je proizvela O3 Media nalaze su se na dnevnom redu medija, ali je ceo proces oko serije dosta spor. Pošto je kanal jasan, podrazumeva se da su pripreme završene i da neće trebati mnogo vremena do emitovanja na ekrane.

Saznajemo da su Ali Atay , Sebnem Donmez, Ahu Turkpence i Emre Karayel nedavno uključeni u glumačku postavu. Povratak Ahu Turkpence, koja već neko vreme nije viđena na ekranima je iznenađenje za gledaoce.

Serija koju režira Burak Arlier će se snimati u Urli, Alacatiju i Seferihisaru.

Kanal serije otkriven je sa poslednjim informacijama koje je pružio novinar Birsen Altuntas. Serija Son Yaz biće emitovane na Foks TV-u.

By: TV Exposed

NOVO-Okan Bayulgen i Selcuk Yontem kritikovali turski šou biznis