Hande Ercel kupila ljubimca za 2 miliona turskih lira! (FOTO)

Turska glumica Hande Ercel je često u centru pažnje. Glumica je najpopularnija na društvenim mrežama od svih njenih koleginica i kolega iz te zemlje.

Hande Ercel kupila ljubimca za 2 miliona turskih lira! (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Hande Ercel ima najveći broj pratilaca na Instagramu i svaka vest o njoj prođe veoma zapaženo. Hande na Instagramu često kači neke objave iz privatnog života. Pre nekoliko dana glumica je objavila fotografije iz novog automobila.

U pitanju je novi model Land Rover Defendera. Turski mediji danas prenose da je Ercel kupila ovaj automobil i to za 2 miliona turskih lira koliko novi model košta. Za sada nije poznato da li je glumica kupila ovaj automobil ili ga je dobila na korišćenje usled nekih sponzorskih ugovora. Informacija o sponzorstvu nije bilo, tako da je verovatnije da je Hande sebi kupila ovog novog ljubimca. Tu su i nove fotografije.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

U narednom periodu se mogu očekivati i informacije o njenoj novoj ulozi. Prema nekim izvorima, Hande je već dogovorila naredni posao i čeka se samo ozvaničenje. Takođe, u mesecima koji slede, glumica će pohađati časove glume kod Lori Lively. S obzirom na pandemiju, moguće je da ti časovi budu online i da glumica ostane u Turskoj i nesmetano radi na novom projektu.

NOVO - Ozge Ozder – Umorna ali srećna!

 By: Milt-TV Exposed