Pohvale za novi imidž Burcu Ozberk (FOTO)

Uspešna turska glumica Burcu Ozberk, koja je na ekrane došla sa serijom Ask Mantik Intikam / Ljubav logika osveta se odmorila od ekrana nakon što je serija stigla do svog finala.

Pohvale za novi imidž Burcu Ozberk (FOTO)

Foto Credits: RiriNano

Danas se glumica često druži sa svojim fanovima putem društvenih mreža. Burcu Ozberk, koja voli da menja svoj stil, često menja frizuru. Glumica, koja privlači pažnju svojim šiškama, što je moda poslednjih godina, nedavno je na svom Instagram nalogu podelila svoj novi imidž uz napomenu „Obnovljena sam“.

Nova frizura Burcu Ozberk, koja ima 9,2 miliona pratilaca na Instagramu, dopala se mnogim njenim fanovima. Čim je glumica obnovila svoj imidž, otišla je u Jordan. Glumica, koja ima mnogo obožavatelja u Jordanu, kao i TV serije u kojima je glumila, pozirala je pred kamerama u jordanskoj tradicionalnoj odeći. Burcu, koja je ušla u glumu u seriji Gunesin Kizlari i pojavila se u mnogim TV serijama, dobila je veliko priznanje fotografijama koje je podelila na društvenim mrežama.

Ozberk, koju su njeni jordanski pratioci zasuli lajkovima i komentarima, takođe je bila oduševljena njenom novom frizurom. Burcu, čiji obožavaoci čekaju njen novi projekat, proteklih meseci završila je snimanje filma Ruyanda Gorursun u glavnoj ulozi. Murat Boz prati glumicu u glavnoj ulozi ovog novog projekta, koji će biti prva turska produkcija digitalne platforme Amazon Prime Video. Obožavaoci dvojca sa nestrpljenjem iščekuju datum izlaska filma.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice na raskrsnici

By: TV Exposed