Poznat glumački kadar serije Ah Nerede

Intenzivno se priprema serijska verzija filma Ah Nerede, koji je jedan od najpopularnijih melodrama turske kinematografije. Odabir glumačkog kadra za seriju, koju producira producentska kuća 10.Ev, je završen, osim za 1-2 uloge, a nakon čitalačkih proba ekipa je prešla na snimanje kadrova.

Poznat glumački kadar serije Ah Nerede

Foto Credits: Internet Haber

Od ovog projekta su zaista velika očekivanja. Mnoga poznata imena su dovođena u vezu sa ulogoma u ovoj novoj TV seriji, odnosno obradi popularnog filma. Takođe je pomenuto da je Demet Ozdemir intervjuisana za ulogu u seriji u kojoj se nastavljaju pripreme za scenario. Međutim, ove tvrdnje kasnije nisu potvrđene. Podsećamo, Demet trenutno radi na novom projektu, odnosno seriji Između sveta i mene koja će biti emitovana na Disney Plus digitalnoj platform.

Ulogu Zehre u projektu Ah Nerede tumačiće lepa i talentovana glumica Nil Keser.

Počeli su da stižu detalji za seriju u kojoj će učestvovati dosta glumaca. Saznalo se da u seriji glume dva majstorska imena, kao i da Bulent Isbilen sedi u rediteljskoj fotelji. Ayse Kokcu i Tarik Pabuccuoglu su imena koja će učestvovati u ovom novom projektu. Pored njih tu su Oktay Cubuk, Asena Keskinci, Utku Ates, Derya Alabora, Korhan Herduran, Bala Atabek, Samet Kaan Kuyucu, Orhan Eskin, Ahsen Turkyilmaz i drugi.

Serija govori o nemogućoj ljubavi. Ah Nerede će uskoro biti na Star TV-u sa toplom pričom koja će vam zagrejati srce.

 NOVO - Irem Helvacioglu najbolja glumica godine u izboru Klass magazina

By: TV Exposed