Irem Helvacioglu najbolja glumica godine u izboru Klass magazina

Magazin Klass, koji prati puls sveta biznisa, umetnosti i društvenog života, proslavio je svoju 18. godišnjicu Gala ceremonijom dodele Klassovih nagrada. Na svečanosti održanoj u Svissotel The Bosphorus Istanbul, nagrađeno je najviše „klasnih“ imena u raznim oblastima.

Irem Helvacioglu najbolja glumica godine u izboru Klass magazina

Foto Credits: Dizilah

Najuspešnija i najupečatljivija imena u sektorima kao što su biznis, umetnost, zdravlje, lepota, nakit, nameštaj i turizam dobili su nagrade u 50 različitih kategorija. Nagrade su dodeljene i u svetu glume. U noći u kojoj je održana ceremonija dodele priznanja koju je vodila Burcu Esmersoy, glumica Irem Helvacioglu osvojila je nagradu „Najbolja glumica godine“. Zaista lepo priznanje i potvrda dobrog i kvalitetnog rada ove dame.

Turska glumica se svojim deljenjem na društvenim mrežama zahvalila onima koji su je smatrali vrednom nagrade. Glumica, koja je na dodeli nagrada nosila haljinu koju je kreirala Tuvana Buyukcinar, oduševila je svojom lepotom. Objava je dobila veliki broj lepih i pozitivnih komentara. Za manje od jednog dana fotografija je dobila preko 140.000 lajkova ali i preko 2.200 komentara u kojima pratioci hvale njen izgled.

Irem Helvacioglu je u opisu napisala: „ Hvala časopisu Klass, koji me je ugostio ove veličanstvene noći i koji smatra da sam vredna nagrade, kao i lepoj ženi i prelepom timu @tuvana_buyukcinar koji su mi pripremili ovu veličanstvenu svetlucavu haljinu da se noću osećam kao princeza.”.

Evo i pomenute objave.

NOVO - Dve nove nagrade za seriju Yargi / Presuda

By: TV Exposed