Mahkum i Camdaki Kiz - trka za prvo mesto se nastavlja!

Gubitak publike u poslednjim nedeljama serije Mahkum / Zatvorenik, koja se emituje četvrtkom uveče, stvorio je iznenađenje. Prošla je 17. epizoda serije u kojoj su se efektnim nastupima istakli i ističu Onur Tuna i Ismail Hacioglu.

Mahkum i Camdaki Kiz - trka za prvo mesto se nastavlja!

Foto Credits: IMDB

U seriji Zatvorenik su primetne promene. Odlazak Seray Kaye, koja je igrala lik Cemre u ovoj seriji je veoma rastužio njene fanove. Možemo reći da je serija Mahkum, koju je potresao odlazak značajnog lika, doživela ozbiljan pad gledanosti. Serija, koja je uspela da bude prva u total kategoriji rejtinga, izgubila je prvo mesto u kategorijama AB i ABC1 od rivala Camdaki Kiz / Devojka iza stakla.

Mnogi povezuju pad gledanosti i sa efektom Ramazana. Serija Mahkum / Zatvorenik, koja i dalje povezuje milione gledalaca za sebe, kao da je izgubila i i dalje gubi prednost u trci za prvo mesto.

Camdaki Kiz, jedna od popularnih TV serija sa ekrana Kanala D, neko vreme je ostala u senci Mahkuma, ali je poslednjih nedelja uspela da ponovo dođe do izražaja sa aranžmanima u svojoj priči.

Dok je emitovana 39. epizoda serije Camdaki Kiz, primetno je da je serija, koja je zauzela četvrto mesto u kategoriji total, ostvarila nešto bolje brojke od glavnog rivala, odnosno serije Mahkum.

Ipak, treba napomenuti da će se trka za prvo mesto između televizijskih serija Mahkum i Camdaki Kiz nastaviti narednih nedelja i poredak može da se promeni.

NOVO - Bugra Gulsoy između Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan!

By: Milt-TV Exposed