Bugra Gulsoy između Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan!

U seriji naravno. Tim nastavlja da radi na setu za Disney Plus seriju pod nazivom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Demet Ozdemir, Bugra Gulsoy i Hafsanur Sancaktutan preuzimaju glavne uloge u ovoj novoj seriji.

Bugra Gulsoy između Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan!

Foto Credits: Internet Haber

Priča u seriji veoma zanima fanove. Demet Ozdemir, koja je prošle sezone učestvovala u jednom dramskom projektu, još jednom je filmom Ask Taktikleri / Ljubavna taktika pokazala koliko je dobra u romantičnim komedijama.

Serija pod nazivom Dunyayla Benim Aramda takođe će biti romantična komedija i fanovi Demet Ozdemir će imati priliku da ponovo gledaju glumicu u efektnoj ulozi. Glumica, odnosno njen lik, doživeće navalu pripreme sadržaja sa šefom časopisa i njenim timom. U liku Sinem, koji radi u ovom časopisu, gledaćete Hafsanur Sancaktutan.

Likovi Ilkin i Sinem učiniće da Tolga, koga igra Bugra Gulsoy, bude pred mnogim izazovima. Ilkin i Tolga su zaljubljeni, ali Ilkin želi da bude sigurna u odanost svog parnera.

Očekuje se da će Sinem uskočiti u tu ljubavnu priču, a Tolga ostati između dve žene u ovom testu Ilkin. Ovaj ljubavni test biće i najvažniji detalj zabavne priče projekta pod nazivom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene.

Serija, u kojoj glume i Zerrin Tekindor, Ibrahim Selim, Melisa Dongel i Metin Akdulger, jedan je od najpouzdanijih projekata Dizni plusa među turskim serijama koje pripremaju.

NOVO - Kivanc Tatlitug i Basak Dizer postal roditelji!

By: Milt-TV Exposed