Serija Magarsus već dobija pozitivne komentare

Dobre vesti za fanove Caglara Ertugrula. Njegova nova serija, Magarsus, koja se emituje na digitalnoj platofrmi Blu TV je već dobila pozitivne komentare od javnosti ali i novinara.

Serija Magarsus već dobija pozitivne komentare

Foto Credits: IMDB

Pre dva dana, tačnije 10. avgusta, digitalna platforma Blu TV je objavila prve dve epizode nove turske serije Magarsus. Dva dana pre toga, 8. avgusta, održana je i gala premijera serije u kojoj glavne uloge tumače Caglar Ertugrul, Ercan Kesal, Merve Dizdar i Berkay Ates.

Ovaj dogadjaj je održan u Hiltom Istanbul Bosphorus hotelu.

Tokom proteklog vikenda, serija je prikazana novinarima i dobila veoma dobre ocene i pohvale. Uz to, veliku pažnju je privukla i muzika u seriji za koju je zadužen Toygar Isikli. U izradi muzike je korišćen Charango, muzički instrument iz Južne Amerike.

Serija, koja nosi naziv po drevnom gradu Magarsusu u Adani dobija zaista dobre komentare. Barem prve dve epizode koje su emitovane. Scenario je napisao Yunus Ozan Korkut koji je bio i režiser na projektu.

Radnja serije

Serija Magarsus govori o borbi porodice Kurak, koja trguje citrusnim voćem u Saribahčeu, kako u zemlji, tako i sa stranim silama koje žele da dominiraju regionom. U seriji ćemo moći da pratimo sa kakvim sve izazovima se ova porodica suočava.

U opasnosti će biti nepokolebljiva moć Halila Kuraka (Ercan Kesal), koji je monopolizovao trgovinu citrusima u Saribahčeu, njegovog nećaka Betona (Berkay Ates), njegovog sina Turguta (Caglar Ertugrul), koji čekaju da preuzmu vlast u porodici. Tu je i sukob Kuraka Tarima sa žestokim rivalima i sukob njegove ćerke Tansu (Merve Dizdar).

Nakon prve dve epizode utisci su dakle pozitivni, a ostaje da vidimo kako će se priča dalje razvijati.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan i Melisa Dongel u novoj seriji Kirli Sepeti

By: TV Exposed