Nakon što je postala svetska lepotica Azra Akin zadala sebi ulogu

Poznata glumica Azra Akin imala je dužu pauzu od karijere kada je bila trudna sa sinom Demirom, koji sada već slavi svoj 2. rođendan. Glumica, koja se ovih dana često sastaje zbog novih projekata, rekla je da će uskoro biti pred obožavaocima sa plesnim projektom, ali nije iznela detalje. Azra Akin oseća obavezu da se ...

Nakon što je postala svetska lepotica Azra Akin zadala sebi ulogu

Poznata glumica Azra Akin imala je dužu pauzu od karijere kada je bila trudna sa sinom Demirom, koji sada već slavi svoj 2. rođendan.

Glumica, koja se ovih dana često sastaje zbog novih projekata, rekla je da će uskoro biti pred obožavaocima sa plesnim projektom, ali nije iznela detalje. Azra Akin oseća obavezu da se posveti društvenoj odgovornosti uporedo sa razgovorima za posao.

Turska je 2002. godine bila ponosna jer je Azra Akin postala Miss sveta, a rekla je da je društvena odgovornost njena misija nakon što je stekla titulu.

U intervjuu za magazin Milliyet, poznata glumica je rekla: „Želim da nastavim tu misiju. Budući da je društvena odgovornost moja misija, to je tema koju sam oduvek želela da radim, jer je integrisana sa mojom ličnošću, to je deo mog života “.

Podvlačeći da je ona radna i produktivna osoba, glumica je jasno rekla da će nastaviti da radi.

By: TV Exposed

NOVO-Čovek koji čini život Farah Zeynep Abdullah prelepim (FOTO)