Keremcem u novoj seriji Tatli Hayat, Aci Ask / Slatki život, gorka ljubav

Keremcem, kojeg često gledamo u TV serijama na ATV ekranu, sprema se za svoj novi projekat. Glumac, koji je učestvovao u TV seriji Ask ve Mavi, koja je sa divljenjem praćena na ATV ekranu 2018. godine, 2 meseca pre finala, učestvovao je u ovom projektu u samo 9 epizoda.

Keremcem u novoj seriji Tatli Hayat, Aci Ask / Slatki život, gorka ljubav

Foto Credits: Karar

Posle 2018. godine vidimo da glumac uvek učestvuje u serijama koje se emituju na ekranima ATV-a. Popularni turski glumac, koji je više voleo da bude na istom ekranu sa TV serijom Kimse Bilmez / Niko ne zna, u kojoj je 2019. igrao glavnu ulogu, učestvovao je i u seriji Gul Masali / Priča o ruži, koja je takođe ATV projekat, u leto 2022. godine. Prema vestima objavljenim u štampi; Keremcem će ponovo zauzeti svoje mesto na ATV ekranu 2023. godine sa potpuno drugačijom i iznenađujućom serijom ovoga puta.

Počele su pripreme za novu TV seriju Tatli Hayat, Aci Ask / Slatki život, gorka ljubav. Keremcemova partnerka biće Merih Ozturk, koja je nedavno došla do izražaja sa likom Jovanke u seriji Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka. Nova serija se izdvaja kao produkcija koja će publiku izazvati veoma različite emocije.

Energija i harmonija Keremcema i Merih Ozturk već su postali predmet velike radoznalosti. Nova ATV serija otkriće originalnu priču, a gledaoci će imati priliku da vide mnogo toga iz svakodnevnog života na ekranu. Ovakva situacija pojačava mogućnost da će serija privući veliku pažnju svojim aspektima koji se dotiču aktuelnog života.

NOVO - Gizem Karaca o kosi i planovima za budućnost

By: TV Exposed