Anil Tetik u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Nova turska televizijska serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre dobila je novog člana glumačke ekipe. Prenosimo kompletnu informaciju.

Anil Tetik u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: DiziCentral

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre je dobila pojačanje u glumačkom kadru. Seriji se priključio jedan mlad glumac. U pitanju je Anil Tetik a poznato je i koju ulogu će on tumačiti u ovoj televizijskoj seriji. Anilov lik u radnji serije Uc Kiz Kardes će se zvati Hakan. Ostaje da vidimo koliko će značajan Hakan biti za radnju ovog projekta, kao i to koliko dugo će se zadržati u istoj.

Anil Tetik je rođen 10. juna 1990. godine u Istanbulu, Turska. U dosadašnjoj glumačkoj karijeri se pojavio u tačno 10 projekta. Uloga u seriji Tri sestre će mu biti jedanaesta. U narednom periodu se očekuje premijera njegovog filma pod naziovm Amator Hayat.

View this post on Instagram

A post shared by ANIL TETIK (@aniltetik)

Poslednja serija na kojoj je radio je Savasci. U ovom projektu je tumačio lik po imenu Astsubay Savas Cigiltepe. Pre toga imao je epizodnu ulogu u seriji Sol Yanim.

Pored navedenih serija pojavio u projektima Tek Yurek kao Yusuf, Kizlarim icin kao Egemen, Hayat Bazan Tatlidir kao Koray i drugim. Prvu ulogu imao je 2012. godine u televizijskoj seriji Alemin Kirali.

NOVO - Umut Evirgen – Nisam u vezi sa Nur! Bez komentara o Serenay

By: Milt-TV Exposed