Umut Evirgen – Nisam u vezi sa Nur! Bez komentara o Serenay

Umut Evirgen se već godinama dovodi u vezu sa raznim turskim glumicama. Najnovija priča se odnosila na njegovu navodnu vezu sa Nur Fettahoglu.

Umut Evirgen – Nisam u vezi sa Nur! Bez komentara o Serenay

Foto Credits: Haberler

Umut Evirgen je poznato ime kada su u pitanju turske serije – a gotovo da ni ne radi na njima. Razlog za to su njegove ljubavne veze sa glumicama tokom prethodnih godina. Pričamo se i pisalo o njemu kada je bio u vezi sa Tubom Buyukustun. Potom se i dalje dosta piše o njegovoj vezi sa Serenay Sarikayom. Ipak, najnovija priča bila je vezana za njegovu navodnu vezu sa Nur Fettahoglu.

Evirgen je primećen od strane novinara u saobraćajnoj gužvi, koji su od njega potražili odgovore na ta pitanja. Umut je demantovao sve vesti i natpise da je u ljubavnoj vezi sa Nur Fetahhoglu. Kako je istakao, njih dvoje su stari prijatelji, poznaju se već godinama i osim prijateljstva izmedju njih nema ništa više.

View this post on Instagram

A post shared by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf)

Jedan od novinara ga je potom upitao za njegov odnos sa Serenay Sarikayom. Umut Evirgen se nasmejao, poslao im poljubac i dodao gas. Ponekad i izostanak odgovora govori dovoljno.

Podsećamo, u prethodno vreme se pisalo da su njih dvoje raskinuli, a da je nakon napada na Serenayin automobil došlo do pomirenja. Neki mediji u Turskoj tvrde i da se par nalazi na korak od braka...

NOVO - Milionski ugovor za Nesrin Cavadzade

By: Milt-TV Exposed