Milionski ugovor za Nesrin Cavadzade

Turski glumci su pored serija i filmova rado viđeni u reklamama. S obzirom na njihovu popularnost u toj zemlji, ali i šire, to ni ne čudi.

Milionski ugovor za Nesrin Cavadzade

Foto Credits: DiziCentral

Glumica Nesrin Cavadzade je nedavno potpisala novi marketinški ugovor. Po njemu, dobila je milionski iznos. Glumica je reklamirala Eti Browni čokolade i za to dobila milion i po turskih lira. Ovo je samo jedan u nizu ugovora koje je Nesrin potpisivala sa različitim brendovima.

Glumica je pre tri dana na svoj zvaničan Instagram nalog postavila reklamu koju je snimila za ovaj brend čokolada i taj video je pogledan preko 480.000 puta.

 

Nesrin Cavadzade je zaista popularna na Instagramu. Njen zvaničan nalog na toj društvenoj mreži prati blizu 3 miliona ljudi. Glumica je na njega postavila 409 objava i prati 363 profila.

Ova turska glumica na leto puni 40 godina a iza sebe ima dvadeset i osam projekata. Trenutno radi na seriji Uc Kurus / Tri novčića u kojoj glumi Bahar. Pre toga glumila je u serijama Yasak Elma, Ethos, Bizim Hikaye, Kis Gunesi i drugim. Starije generacije pamte njenu ulogu Melek u TV seriji Opasna ljubav od pre 12-13 godina.

Prvu ulogu imala je u TV seriji Yersiz yurtsuz u kojoj je 2007. godine glumila Sunu.

NOVO - Aras Bulut Iynemli i Neslihan Atagul u istoj seriji – želja fanova ili realnost?!

By: Milt-TV Exposed