Kadir Dogulu o novoj seriji u kojoj glumi sa Neslihan Atagul - Veoma dobar posao!

O TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći se mnogo priča u poslednje vreme, a posebno kada je otkriveno da će glavnu ulogu preuzeti par Neslihan Atagul i Kadir Dogulu. U seriji adaptiranoj iz istoimene knjige Peride Celal, Neslihan Atagul je prvo najavljena za glavnu žensku ulogu.

Kadir Dogulu o novoj seriji u kojoj glumi sa Neslihan Atagul - Veoma dobar posao!

Foto Credits: RiriNano

Kroz kompaniju Alim Yapım, Kadir Dogulu je napisao svoje ime na projektu kao produkcijski partner serije. Njegova kompanija je odmah na startu potvrdila da je ostvarila stratešku saradnju sa vlasnikom TMC filma Erolom Avcijem za projekat Gecenin Ucunda / Na kraju noći.

Par Neslihan Atagul i Kadir Dogulu, koji su zablistali u TV seriji Fatih Harbiye emitovanoj u sezoni 2013.-2014., svoje prijateljstvo, koje je počelo na snimanju, pretvorili su prvo u ljubav, a potom i u brak.

Uzoran par, koji se osam godina nikada nisu razdvojili jedno od drugog, uvek je bio na dnevnom redu časopisa. Sada ćemo ponovo imati priliku da gledamo ovaj duo na ekranu.

Kadir Dogulu je svojom izjavom podigao očekivanja onih koji željno iščekuju seriju Gecenin Ucunda. Kadir Dogulu, koji je izjavio da smatra da je projekat zaista veoma dobar posao, i da ranije nije čitao roman Na kraju noći, rekao je da su se okupili zbog lepote scenarija.

Kadir je rekao da su ranije dobijali ponude da rade zajedno na projektima, rekao je da su želeli da se ponovo vrate zajedno na ekrane, a da se sada konačno sve poklopilo.

Kadir Dogulu, koji je bio ubeđen da igra glavnu ulogu nakon što je vlasnik TMC filma Erol Avci preuzeo teret sa njega u trenutku produkcije, svoje fanove je još više zainteresovao sledećim rečima: „Veoma dobar posao. Dakle, da smo oboje došli odvojeno, to bi bio posao koji bi ona prihvatila. To bi bilo ono što bismo uradili da nam se ponudi zajedno.”

Ostaje da vidimo da li će ovaj projekat opravdati sve veća očekivanja…

NOVO - Današnji slavljenik je Baris Falay

By: Milt-TV Exposed