Čekaju nas nova uzbuđenja u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice 

Publiku čeka sezona u kojoj će lik Doge, koju igra Sila Turkoglu, biti mnogo istaknutiji u priči serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.  

Čekaju nas nova uzbuđenja u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice 

Foto Credits: Takvim

Poznata glumica, koja je zablistala u dnevnoj TV seriji Emanet, a zatim napravila veoma važan korak u karijeri sa likom Doge u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, takođe nailazi na snažnu podršku svojih obožavalaca na društvenim mrežama.  

Činjenica da je Sila Turkoglu počela da se pojavljuje pred svojim fanovima sa snažnim ženskim imidžom u novoj TV seriji Kizilcik Serbeti uzbudila je publiku.  

Dok je u petak uveče emitovana 30. nova epizoda serije Kizilcik Serbeti, dobra gledanost podigla je moral ekipe.  

Težak proces za Dogu

Sila Turkoglu je takođe dala sledeće informacije o tome šta će lik Doga doživeti u novoj sezoni:  

„Biće to teška sezona, ne za sve nas, ali barem za Dogu. Doga će morati da stoji veoma snažno. Moraće da se bori jer postoji beba, moraće da se bori za bebu. To će biti težak proces za nju.".  

Postojala je veoma jaka interakcija na društvenim mrežama u vezi sa 30. epizodom, kojom je započela druga sezona serije. Pored toga, ocene koje dostižu do 7 u odredjenim kategorijama takođe ukazuju na dobar početak sezone.  

U 31. epizodi, koja će biti emitovana u petak, 22. septembra, borba Fatiha i Doge oko bebe će dodati još više uzbuđenja priči.  

Takođe je moguće reći da će lik Fatiha u novoj sezoni doživeti veliku transformaciju.

NOVO - Serija Safir donosi novi izraz – Voleti kao Yaman! 

By: TV Exposed