Serija Safir donosi novi izraz – Voleti kao Yaman! 

Turske TV serije u novoj sezoni donose neke drugačije priče. Neke serije su počele sa emitovanjem dok na druge još čekamo. 

Serija Safir donosi novi izraz – Voleti kao Yaman! 

Foto Credits: IMDB

Nije uvek lako predstaviti dobru dramsku priču na TV ekranima. Mnoge turske drame su završile neslavno, dok naravno ima i onih serija koje su ostale upamćene. 

U novoj sezoni turskih TV serija koja je počela u septembru, stiče se utisak da se jedna serija, tačnije jedna drama posebno izdvaja i osvaja mnoge simpatije. Reč je o seriji pod nazivom Safir, koja donosi zaista tešku ljubavnu priču. 

Serija Safir koja se ponedeljkom uveče emituje na ATV TV-u, nastavlja da privlači pažnju svojom snažnom pričom.  

U glavnoj ulozi vidimo i Buraka Berkaya Akgula, zajedno sa Ilhanom Senom i Ozge Yagiz. Svi u glumačkoj ekipi serije rade dobar posao, a projekat je na putu postizanja pristojne gledanosti.  

Borba srca i uma 

Burak Berkay Akgul je napomenuo da je lik Yamana u seriji Safir moćan i snažan lik i naglasio da će se liku u priči dogoditi izvanredne stvari. Akgul je rekao:  

„Zapravo, videćemo vremena kada Yaman ide napred-nazad između svog srca i uma i kako se bori sa tim. Lik Jamana otkriće koliko će čovek rizikovati zbog ljubavi.”. Burak Berkay Akgul je takođe dao asertivnu izjavu rekavši: „Ljudi će videti izraz 'voleti kao Yaman'.”. 

Ostaje da vidimo na šta je glumac tačno mislio, šta će se dogadjati Yamanu u radnji serije Safir, koja polako postaje sve zapaženija. 

View this post on Instagram

A post shared by Safir (@safirdizisi)

NOVO - Kraj za seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed