Serenay Sarikaya u novoj TV seriji, postala partnerka Kivancu Tatlitugu!

Stigle su nove, iznenadjujuće vesti iz sveta turskih serija. Serenay Sarikaya se vraća na TV ekrane i to veoma ambicioznom serijom!

Serenay Sarikaya u novoj TV seriji, postala partnerka Kivancu Tatlitugu!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Aile / Porodica je novi projekat kompanije Ay Yapim koji je već privukao dosta pažnje. Plan je bio da scenario serije bude zasnovan na američkoj seriji The Sopranos / Sopranovi. Ipak, nakon što je proučen scenario, kreatori orginalnog projekta su odbili da odobre ovu adaptaciju. Producent Kerem Catay je odlučio da kreira svoj jedinstven projekat, koji će doneti priču o mafiji, ali neće imati nikakve veze sa američkom serijom Sopranovi. Glavne uloge su trebali da tumače Kivanc Tatlitug i Ozge Ozpirincci. Trebalo, jer je odluka promenjena.

Producent je odustao od ideje da ponovo spoji Ozge i Kivanca koji su ove godine radili u Netflixovoj seriji Yakamoz S-245. Umesto Ozge, glavna uloga je ponuđena Serenay Sarikayi i ona će tumačiti lik psihologice Devin, koja će ući u život lika kojeg će glumiti Kivanc Tatlitug i živote njegove porodice.

Sve ovo je prema pisanju turske štampe iznenadilo Ozge Ozpirinnci. Glumica se pripremala za seriju, već i razgovarala sa novinarima i svima oko nje oko budućih planova, stigla u Istanbul sa detetom i onda dobila ovu veoma neprijatnu vest. Ozge je iznenadjena odlukom koja ju je poprilično pogodila...

Bilo kako bilo, umesto nje, glavnu žensku ulogu u seriji Aile / Porodica će tumačiti Serenay Sarikaya, što će biti njen povratak na TV ekrane nakon perioda u kom je radila na digitalnim platformama.

NOVO - Pelin Karahan uzbuđena zbog nove serije Sebeke / Mreža

By: TV Exposed