Odbrojavanje do početka turske serije Sahmaran

Nova godina – nove turske serije. Pored velikog broja TV serija koje se pripremaju i uskoro kreću, gledaćemo i turske serije na digitalnim platfromama.

Odbrojavanje do početka turske serije Sahmaran

Foto Credits: RiriNano

Jedna od serija koja je snimljena u Turskoj je i projekat Sahmaran, koji će biti emitovan na digitalnoj platformi Netflix. Do sada su snimljene već dve sezone, a prva od njih će biti emitovana uskoro.

O seriji se već zna da će doneti do sada nevidjenu priču. Pratićemo dešavanja u životu grupe studenata koji su zapravo zmije. U kratkom opisu ovog projekta stoji: Kada Sahsu ode u Adanu na predavanje, to je savršena prilika da se suoči sa svojim otuđenim dedom. Ali ubrzo se nađe usred legende.

Glavne uloge u projektu tumače Serenay Sarikaya koja će tumačiti lik Sahsu, Burak Deniz koji će glumiti Marana, Mustafa Ugurlu i Mert Ramazan Demir. Pored njih u seriji će se pojaviti i Ebru Ozkan, Mahir Gunsiray, Mehmet Bilge Aslan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir i drugi. Premijera ove nove turske serije će biti 20. januara, dakle za manje od dve nedelje.

Ono što sigurno ide u prilog seriji Sahmaran jeste popularnost Merta Ramazana Demir. U trenutku kada je počelo snimanje ovog projekta, Demir nije imao ni blizu popularan kao što je sada. U međuvremenu, dok su snimljene dve sezone serije Sahmaran, Mert Ramazan Demir je eksplodirao u TV seriji Yali Capkini jednom od najgledanijih projekata u poslednjih nekoliko godina i postao jedan od najpopularnijih mladih glumaca u Turskoj.

Zbog je toga je uzbuđenje oko ovog projekta iz dana u dan sve veće. Mnogi fanovi su počeli sa odbrojavanjem do početka emitovanja ove nove turske serije na Netflixu. Za vas koji niste do sada pogledali, tu je i video najava ove nove serije.

NOVO - Nurettin Sonmez operisan nakon nezgodne povrede

By: TV Exposed