Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre ima uspešnu drugu sezonu

Borba za moć tri žene u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre tera milione gledalaca da dožive različite emocije!

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre ima uspešnu drugu sezonu

Foto Credits: IMDB

Iza nas su 24 epizode ​​turske serije Uc Kiz Kardes, koja se sastaje sa publikom na ekranima Kanala D. Adaptirana iz istoimenog romana Iclal Aydin, napredak priče čini publiku veoma srećnom. Nakon dobre gledanosti, možemo reći da Uc Kiz Kardes / Tri sestre ima uspešnu drugu sezonu.

Turkan i Somer su u centru priče serije. Veda Yurtsever i Nazli Senem Unal bile su dve glumice koje su povećale uzbuđenje sa svoja dva lika. S jedne strane, Turkanova svekrva Ruchan, sa druge, Somerova bivša devojka i majka njenog deteta Mine... Ono što se dešava u trouglu Turkan, Ruchan i Mine daje obožavaocima serije veoma različite emocije svake nedelje. Borba za moć između žena i borba da se Somer privuče na svoju stranu bila je jedna od najvažnijih pokretačkih snaga serije Uc Kiz Kardes.

Veda Yurtsever je već veoma uspešno ime u portretisanju ženskih likova koji nerviraju publiku. Nazli Senem Unal takođe omogućava da se o liku Mine govori u priči predstavom koja čini njenu razliku. Ozgu Kaya je, s druge strane, u centru svega sa glavnim ženskim likom u seriji i priči.

Čini se da su impresivna harmonija i uspešni nastupi Berkera Guvena i Ozgu Kaye elementi koji održavaju seriju Uc Kiz Kardes u životu i doprinose da gledanost u nastavku bude na zadovoljavajućem nivou.

NOVO - Nervoza i strah zbog sudbine serije Tuzak / Klopka

By: TV Exposed