Firat Celik se vraća u serije

Turski glumac Firat Celik, poznat po svojoj ulozi u seriji Fatmagul, vraća se novim projektom. Reč je novoj seriji Blu TV-a.

Firat Celik se vraća u serije

Nakon uspeha serije Fatmagul, Firat je postao poznat ne samo među publikom u Turskoj, već i širom sveta. On se po završetku tog projekta ipak odlučio za povratak u rodnu zemlju, Francusku i privatan biznis. Celik se uspešno bavio privatnim poslom, odnosno restoranskim biznisom. Sve se promenilo kada je izbila pandemija koronavirusa. Restorani u Parizu su zatvoreni, a Firat Celik je odlučio da se vrati starom poslu – glumi.

On se ove nedelje vratio u Istanbul zbog snimanja nove serije za digitalnu platformu Blu TV. U kratkom razgovoru sa novinarima, Firat je potvrdio da će tumačiti glavnu ulogu u novoj seriji pod nazivom Sakli. Na tom projektu će sarađivati sa Defne Kayalar i Hazar Erguclu. Kako je glumac najavio, u seriji će biti zabranjene ljubavi, braka, izdaje, ubistava, svega onog što privlači pažnju gledalaca u Turskoj. Prema prvim informacijama serija bi mogla da se emituje već od ove jeseni.

Podsećamo, turska serija Sakli predstavlja adaptaciju američke TV serije The Affair. Sve epizode serije Fatmagul, sa kojom je Firat Celik postao poznat možete sa prevodom da gledate na MOVTEX.COM.

NOVO - ATV kanal podržao Akina Akinozua

By: Milt-TV Exposed