Engin Ozturk novim likom oduševljava mnoge dame

Nove epizode ​​turske TV serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna, koja se emituje na ekranu kanala tv8 sredom uveče, prolaze sa velikim uzbuđenjem. Projekat iz epizode u epizodu privlači sve više pažnje.

Engin Ozturk novim likom oduševljava mnoge dame

Foto Credits: DiziCentral

Serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna, koju je tv8 doneo na ekran sa velikim nadama, pomalo je razočarala kada su prve dve epizode ​​dobile niske ocene. Ipak serija pokazala je nadu u narednim nedeljama. Irem Helvacioglu, Engin Ozturk i Olgun Toker tumače veoma bitne uloge u TV seriji u kojoj se Selin Yeninci ističe svojom veličanstvenom glumom.

Selin Yeninci se vratila na ekran sa glavnom likom nakon uloge u Bir Zamanlar Cukurova / Čukuorva i duboko impresionirala sve svojom ulogom Meltem.

Tu nije kraj likovima koji se ističu. Sadun je drugi lik koji utiče na seriju kako epizode ​​napreduju. Za lik koji tumači Engin Ozturk vlada veliko interesovanje, posebno kod ženske publike.

Njegovi brojni obožavaoci al ii drugi fanovi turskih serija su na društvenim mrežama pisali poruke poput: „Neka Bog da svima osobu kao što je Sadun, na životnom putu. Čovek je toliko milostiv i hrabar da Bog blagoslovi takve ljude.”

Međutim, mnogi ljubitelji TV serija smatraju da takvi likovi mogu biti samo u TV serijama i da nekog poput Saduna više nije moguće naći u stvarnom životu.

Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Ozge Yagiz ostvarila veliki san!

By: Milt-TV Exposed