Biran Damla Yilmaz u vezi sa košarkašem!

Turska glumica Biran Damla Yilmaz, koja se u novoj sezoni pridružila TV seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka na Fox TV-u sa likom Kumru, oživljava liku koji je stalno frustriran u svom ljubavnom životu.

Biran Damla Yilmaz u vezi sa košarkašem!

Foto Credits: Haberler

Mlada glumica, koja svojim privatnim životom i njenim partnerima nije sišla sa dnevnog reda magazinskog sveta, pozirala je za nedavno sa muzičarem i aranžerom Cagrijem Telkivinom, koji je proteklih meseci prekinuo vezu sa Asli Bekiroglu. Ova veza Biran i Cagrija bila je kratkog veka, par se vrlo brzo i tiho razišao.

Lepa glumica, koja je posle poslovnog života proživela srećan period u ljubavnom životu, sada se zaljubila u košarkaša, baš kao i njena voljena koleginica Eda Ece u seriji. Biran Damla Yilmaz se zaljubila u Doguša Ozdemiroglua, koji igra košarku na profesionalnom nivou u košarkaškom timu Darussafaka u Turskoj.

Dajući informacije Birsen Altuntas o ovoj temi telefonom, Biran je potvrdila novu vezu, bila kratka i jasna: „Da, ja sam sa Dogušom i veoma sam srećna.“.

Ozdemiroglu je rođen 1996. godine i visok je 191 centimetar. Igra na poziciji plejmejkera, a 2018. godine se pojavio i NBA draftu, na kom na njegovu žalost nije izabran. Od 2013. godine je profesionalac i igrao je samo u turskim klubovima.

NOVO - Novi odlazak iz serije Kurulus Osman

By: TV Exposed