Uskoro kraj serije Basim Belada / U nevolji

Među projektima koji su objavljeni u sezoni turskih TV serija 2022 – 2023, veoma interesantne produkcije su se susrele sa publikom, ali jedna među njima koja nije imala sreće je izgleda novozapočeta serija Basim Belada / U nevolji na ATV-u.

Uskoro kraj serije Basim Belada / U nevolji

Foto Credits: DiziCentral

Nova serija Basim Belada / U nevolji, sa Keremcemom i Merih Ozturk u glavnim ulogama, i koja kombinuje komediju i dramu, suočila se sa odlukom da bude ukinuta nakon što je nakon emitovanja druge epizode ​​usledila slaba gledanost.

Pojava informacija u vestima da će 5. epizoda biti finale serije Basim Belada, uznemirila je gledaoce serije, a posebno obožavaoce Keremcema.

Keremcem je ranije učestvovao u seriji Gul Masali / Priča o ruži, koja se tokom leta emitovala i na ATV-u, a projekat nije dugo trajao zbog gledanosti. Iako se smatralo nesrećom što je konačna odluka doneta za seriju koja je imala samo 2 epizode, projekat Basim Belada nije prošao nezapaženo kao možda i najnesrećnija serija 2023. godine.

Kraj 2. aprila

Pored toga, ova serija je bila važna jer je bila veoma važna prekretnica za razvoj karijere Merih Ozturk, koja je imala veoma dobru rolu u seriji Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka. Međutim, rano finale se smatra nesrećom.

Projekat Basim Belada / U nevolji, koji uključuje i imena kao što su Yagmur Ozturk, Sinan Caliskanoglu i Umut Oguz, emituje se nedeljom uveče, a 4. epizoda će biti na ekranu u nedelju, 26. marta.

Ukoliko ne bude promena u seriji, očekuje se da će 5. i poslednja epizoda biti emitovana u nedelju uveče, 2. aprila, i oprostiti se od platna.

NOVO - Fanovima serije Kardeslerim je žao Ogulcana

By: TV Exposed