Ozge Gurel je zadovoljna serijom Sipahi, ali njeni fanovi ne misle isto!

Turska glumica Ozge Gurel vratila se na ekrane kao glavna glumica TV serije Sipahi. U partnerstvu sa Kaanom Yildirimom, glumica igra komesarku u jedinici za borbu protiv terorizma po imenu Canan.

Ozge Gurel je zadovoljna serijom Sipahi, ali njeni fanovi ne misle isto!

Foto Credits: DiziCentral

Ozge Gurel, koji je prošala obuku za oružje i borbe zbog uloge u seriji, uživa u projektu Sipahi jer joj omogućava da nauči stvari koje je godinama želela da nauči. Za Ozge, koja je puna adrenalina i prvi put učestvuje u akcionim scenama, serija Sipahi / Spahije je impresivno i intrigantno iskustvo. Rekavši da je na snimanju serije sve bilo u redu, glumica je takođe veoma zadovoljna reakcijama publike.

Glumica Ozge Gurel je rekla sledeće o seriji Sipahi, koja je do sada emitovana u 4 epizode: „Veoma sam srećna, srećna sam jer sam u poslu. Ide veoma dobro, a reakcije koje smo dobili su takođe veoma dobre.”. Obožavaoci glumice, pak, u komentarima na društvenim mrežama žale se da nisu uspeli da pronađu ocene koje zaslužuje, uprkos dobrom poslu serije Sipahi.

Najveća briga fanova, koji su ljuti na sistem ocenjivanja, čini se da je rano finale serije Sipahi zbog pada rejtinga ispod proseka. Čak i ako takve opasnosti još nema, gledaoci specijalizovani za serije dobro znaju da je ispodprosečna gledanost loš znak. Kaan Yildirim, sa kojim je Serkan Cayoglu bio partner u seriji Halka, godinama kasnije, sada igra glavnu ulogu u seriji Spahije kao partner njegove supruge, Ozge Gurel.

Ozge Gurel je prihvatila ovu ulogu zahvaljujući savetu Kaana Yildirima. Gurel je o svom partneru rekla sledeće: „On je veoma udoban partner za rad. Veoma sam srećna što radim sa Kaanom.”.

NOVO - Demet Ozdemir o popularnosti i načinu života

By: TV Exposed