Caner Topcu - nova mlada zvezda turskih serija

Turske TV serije iz godine u godinu iznedre neke sjajne mlade glumce. Ove godine na dobrom putu je mladi Caner Topcu.

Caner Topcu - nova mlada zvezda turskih serija

Foto Credits: DiziCentral

U prethodnom periodu TV serija Kardeslerim | Moja braća je lansirala mnoge mlade turske glumce na put da postanu nove zvezde. U aktuelnoj, letnjoj sezoni TV serija tu ulogu imaju projekti Tozluyaka i Duy Beni. Da je to zaista tako pravi primer je Caner Topcu koji trenutno tumači lik Kanata u seriji Duy Beni | Čuj me. Ovaj mladić može da proslavi pravi jubilej. Broj pratilaca na njegovom zvaničnom Instagram nalogu je prešao brojku od jednog miliona.

Mnogi smatraju da je ovo samo prvi od mnogo miliona. Uz to, mladi glumac ima i sve veći broj fan profila koji dobijaju sve više pratilaca.

Caner Topcu je rodjen 1997. godine i dalje je mlad ali i dovoljno iskusan da pokaže sve glumački kvalitet. Ovaj mladi glumac se do sada pojavio u sedam projekata. Prvo ulogu imao je 2015. godine u projektu Bilicinzler. Od tada svoju karijeru gradi postepeno. Ipak, najzapaženiji je u najnovijoj, seriji Duy Beni | Čuj me, koja je počela ovog leta. Ovaj projekat je počeo ovog leta i iz epizode u epizodu popravlja rejting. Start serije Duy Beni je bio veoma loš po pitanju gledanosti. Ipak, od druge epizode se situacija popravila i sada se fanovi nadaju da će serija što duže opstati.

Uz ovaj zapažen uspeh mladog glumca, u prilog tome da letnje serije u Turskoj i te kako privlače pažnju govore i brojke na Youtube. Neke epizode letnjih turskih serija imaju i po nekoliko miliona pregleda, a broj pratilaca kanala na kom se emituju broji i nekoliko stotina hiljada. Dakle, rejting može malo i da zavara. Turske letnje serije su i ove godine veoma popularne o čemu govori i pažnja koju su na sebe privukli mladi glumci ali i pregledi epizoda na Youtube-u. S obzirom na visoke temperature i mogućnost da se epizoda odgleda na Youtube kada god to neko poželi postaje potpuno jasno zbog čega veliki broj letnjih TV serija u Turskoj ima problem sa rejtingom. Problem sa gledanošću je prisutan, ali problem sa popularnošću serija jednostavno ne postoji.

View this post on Instagram

A post shared by Caner Topçu (@canrtopcu)

NOVO - Caglar Ertugrul se oprostio od serije Teskilat (VIDEO)

By: TV Exposed