Caglar Ertugrul se oprostio od serije Teskilat (VIDEO)

Pre nekoliko nedelja, finale sezone uspešne serije kanala TRT 1 Teskilat / Organizacija, koja se susrela sa publikom u nedelju uveče, obeležena je velikim praskom.

Caglar Ertugrul se oprostio od serije Teskilat (VIDEO)

Foto Credits: Haberler

Scena eksplozije u finalu sezone serije Teskilat izazvala je veliku radoznalost oko toga da li je lik Serdar kojeg je Caglar Ertugrul igrao, preminuo. Potom se razgovaralo o tome da li će Ertugrul napustiti seriju.

Odmah zatim, vest da je Caglar Ertugrul napustio seriju pala je kao “bomba” na dnevni red u medijima i na društvenim mrežama. Obožavaoci nisu mogli da veruju u odlazak Ertugrula iz serije, a na ovu temu su se izneli razne spekulacije. Poznati glumac stavio je tačku na znake pitanja u glavama svih gledalaca snimivši Youtube video pod naslovom Nevolje.

Caglar Ertugrul je video-snimkom koji je snimio odgovorio na sve spekulacije o njegovom odlasku iz Organizacije. Po njegovim rečima, „Nisam u trećoj sezoni“, sve je postalo jasno a glumac je nastavio:, „Imao sam veoma dobrih 67 nedelja, što odgovara 48 epizoda. Nakon što sam imao povrede ramena i desnog stopala, doza akcije u seriji se smanjila, a ako ste primetili u poslednjim epizodama, počeo sam da koristim pištolj levom rukom. Već smo se ranije dogovorili da će me osloboditi svega do 2023. godine“, skrenuo je pažnju on svojom izjavom.

Caglar je nastavio svoje izlaganje: „Ne postoji takva stvar kao što je odlazak na pola puta, ovi komentari me rastužuju, iskreno“, rekao je glumac i dodao:

„Ne možete uvek sve usrećiti što je verovatno čudno za ovaj posao. Želeo bih da izrazim svoju zahvalnost produkcijskom timu kompanije TIMS, timu scenarista i mojim prijateljima iza kamere. U to vreme bili smo jedna od TV serija koje su snimane u najtežim uslovima. Svi su radili veoma predano u hladnoj Ankari, želeo bih da se zahvalim našoj publici i Nacionalnoj obaveštajnoj organizaciji.”.

NOVO - Počele pripreme za novu sezonu serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

By: TV Exposed