Počele pripreme za novu sezonu serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka, najduža serija Fox TV-a, nastavlja sa pripremama za šestu sezonu. Sa velikim nestrpljenjem se očekuju nove informacije o ovom projektu.

Počele pripreme za novu sezonu serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Foto Credits: IMDB

Serija Zabranjena jabuka, koja je svojom 146. epizodom ušla u finale pete sezone, svojom pričom punom intriga stvara zavisnost kod publike. Iako se ponekad dešava apsurdnost njene priče, serija koja ovu situaciju pretvara u prednost svakom epizodom i stvara iznenađenje kod publike.

Televizijska serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja je bila veoma uspešna po gledanosti, u narednim mesecima će na ekrane vratiti sa svojom šestom sezonom. Eda Ece, glavna glumica, rekla je da će serija, koja će na ovaj način postaviti novi rekord, biti na snimanju za novu sezonu. Ece, koja je dala intervju jednom magazinu, rekla je da će se ekipa okupiti u oktobru za snimanje nastavka ovog projekta. Glumica nije mogla da precizira tačan datum, ali je najavila da se veoma ozbiljno pripremaju za nastavak ove veoma popularne turske TV serije.

Do sada je bilo mnogo promena u glumačkoj ekipi serije Zabranjena jabuka. Mnogi glavni glumci su otišli, a došli su novi. Stoga je publika veoma radoznala da li će u novoj sezoni biti novih imena u glumačkoj postavi serije.

Sve te vesti pratićemo sa velikom pažnjom i blagovremenom vas obaveštavati.

View this post on Instagram

A post shared by Yasak Elma (@yasakelmafox)

NOVO - Tuba Buyukustun i Serkan Altunorak - novi-stari trač ili?!

By: TV Exposed