Tuba Buyukustun i Serkan Altunorak - novi-stari trač ili?!

Turska glumkca Tuba Buyukustun je gotovo konstantno u centru pažnje turskih medija. O njenom ljubavnom životu se često piše.

Tuba Buyukustun i Serkan Altunorak - novi-stari trač ili?!

Foto Credits: Internet Haber

Tuba Buyukustun, odnosno njen privatan život je možda i omiljena tema turske štampe.

Zaista je teško izbrojati koliko muškaraca je bilo povezivano sa ovom glumicom u prethodnih nekoliko godina. Velika većina tih priča i povezivanja nije imala ni najmanju osnovu. Pre nekoliko nedelja u medijima u Turskoj je u centru pažnje bio odnos Tube Buyukustun i Murata Boza, odnosno njihova navodno ljubavna veza. Njih dvoje su radili zajedno na seriji Zeytin Agaci | Maslinovo drvo, koja je svoju premijeru imala 28. jula i tokom snimanja se zbližili. Turska štampa je nekoliko dana analizirala njihov odnos, a neki su tvrdili da se izmedju Tube i Murata rodilo nešto više od prijateljstva. To takodje nije bilo tačno, što su oboje demantovali. Buyukustun i Boz su javno rekli da su njih dvoje samo veoma dobri prijatelji i ništa više od toga. Ta priča se još nije "slegla", a Tuba je povezana sa drugim muškarcem, ponovo kolegom i to iz iste serije Zeytin Agaci | Maslinovo drvo.

Tuba Buyukustun, Murat Boz, Serkan Altunorak i Riza Kocaoglu su pre nekoliko večeri zajedno posetili jedan klub u Kurucesmeu. Kada su Tuba i Serkan ugledali paparace koji su pokušali da ih fotografišu, njih dvoje su kako se navodi pomalo panično odreagovali. To je bilo sasvim dovoljno da nekoliko medija u Turskoj prenese vest da izmedju Tube i Serkana "ima nešto". Zanimljivo je i to da ovo nije prvi put da mediji spajaju Tubu i Serkana. Priča o njihovoj navodnoj vezi pojavila se i u vreme kada je Buyukustun bila u braku...

NOVO - Serija Senden Daha Guzel najgledanija na internetu!

By: TV Exposed