Ozcan Deniz bi mogao u zatvor!

Istraga u slučaju Ozcana Deniza, odnosno njegovog navodnog prebijanja bivše supruge je završena. Tužilaštvo je sudu predalo svu potrebnu dokumentaciju i zahteva zatvorsku kaznu za Ozcana. Zahteva se kazna od 6 meseci do jedne godine i 6 meseci zatvora za poznatog glumca. Bivša supruga Ozcana Deniza je tvrdila da ju je glumac tukao u tri ...

Ozcan Deniz bi mogao u zatvor!

Istraga u slučaju Ozcana Deniza, odnosno njegovog navodnog prebijanja bivše supruge je završena.

Tužilaštvo je sudu predalo svu potrebnu dokumentaciju i zahteva zatvorsku kaznu za Ozcana. Zahteva se kazna od 6 meseci do jedne godine i 6 meseci zatvora za poznatog glumca. Bivša supruga Ozcana Deniza je tvrdila da ju je glumac tukao u tri navrata. Kao dokaz za njene tvrdnje priložena je i medicinska dokumentacija iz 15. juna 2019. godine. Prema izveštaju od lekara, Feyza je pretrpela povrede koje su zahtevale medicinski tretman ali nisu bile životno ugrožavajuće. U tom trenutku, Feyza nije navela da joj je povrede naneo Ozcan Deniz.

Ostalo je da sud sagleda sve dokaze i činjenice i utvrdi da li je glumac Ozcan Deniz kriv za nasilje nad svojom sada već bivšom suprugom.

NOVO - Nove promene u glumačkom kadru serije Yasak Elma

By: TV Exposed