Irem Helvacioglu srećna i zbog posla i zbog privatnog života

Turska glumica Irem Helvacioglu, koja će se uskoro pojaviti na TV8 sa serijom Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna, ima uzbudljive dane i u poslovnom i u privatnom životu.

Irem Helvacioglu srećna i zbog posla i zbog privatnog života

Foto Credits: IMDB

Ova sjajna turska glumica, koja je već neko vreme zaljubljena u kuvara Yolaca Ozcana, izjavila je ljubav na društvenim mrežama u prvim satima 2022. Irem Helvacioglu, koji ne libi da svoju vezu proživi pred svima, povremeno deli svoje fotografije sa njenim dečkom na njenom Instagram nalogu.

Par je iza sebe ima oko pet meseci ljubavne veze. Turska glumica je na svojim društvenim mrežama podelila objavu svog dečka, u vezi sa ovim i podelila je uz napomenu „Volim te mnogo”.

Obožavaoci glumice, kojima par izgleda dobro zajedno i koji su srećni zbog njene veze, takođe željno iščekuju novi glumičin projekat. Prva epizoda biće emitovana na TV8 u sredu, 6. aprila, a serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina svojom efektnom pričom zaista privlači pažnju.

Engin Ozturk, Selin Yeninci i Olgun Toker prate Irem Helvacıoglu u glavnim ulogama u ovom projektu, koji je producirao NTC Media, a za koji je zadužen Mehmet Yigit Alp.

Dok su Makbule Kosif i Gulsev Karagoz pisali scenario za seriju, Muge Ugurlar sedi u rediteljskoj fotelji.

NOVO - Efekan Can u seriji Hakim / Sudija

By: Milt-TV Exposed