Danas počinje nova turska serija - Masumiyet | Nevinost epizoda 1

Danas, u sredu 24. februara je premijera nove turske serije koja nosi naziv Masumiyet | Nevinost. Prvo ime ovog projekta bilo je Yasi 19. Kasnije je serija dobila novi naziv pod kojim će biti emitovana – Masumiyet. Serija se radi u produkciji Gold Filma. Scenarista serije Masumiyet je Sirma Yanik, a režiser Omur Atay. Radnja ...

Danas počinje nova turska serija - Masumiyet | Nevinost epizoda 1

Danas, u sredu 24. februara je premijera nove turske serije koja nosi naziv Masumiyet | Nevinost.

Prvo ime ovog projekta bilo je Yasi 19. Kasnije je serija dobila novi naziv pod kojim će biti emitovana - Masumiyet. Serija se radi u produkciji Gold Filma. Scenarista serije Masumiyet je Sirma Yanik, a režiser Omur Atay.

Radnja serije:

Život Bahar koja je u braku i ima dvoje dece, menja se onog dana kada se njena 19-godišnja kćerka zaljubi u pogrešnog muškarca. Prva ljubav njene kćerke Ele nije student univerziteta, niti bilo ko njenih godina. Ela je zaljubljena u 35-godišnjeg šefa njenog oca, koji uskoro treba da stupi u brak. Bahar će na sve načine pokušati da spasi svoju kćerku da napravi pogrešan korak. Bez obzira šta pokuša, u tome ne uspeva. Život Bahar i njene porodice će se zauvek promeniti na Elin devetnaesti rođendan.

Uloge:

Deniz Cakir (kao Bahir Yuksel), Mehmet Aslantug (Harun Orhun), Hulya Avsar (Hale Ilgaz), Ilayda Alisan (Ela Yuksel), Serkay Tutuncu (Ilker). U seriji će se pojaviti i Deniz Isin, Tolga Gulec, Ertugrul Postoglu, Neslihan Arslan i drugi.

Tu je i video najava prve epizode ove serije:

Serija Masumiyet | Nevinost će se emitovati na turskom kanalu Fox TV. Sve epizode ove serije sa prevodom moći ćete da gledate na MOVTEX.COM.

NOVO - Poznato kada Esra Dermancioglu napušta seriju Bir Zamanlar Cukurova

By: TV Exposed