Burak Celik pred novim izazovom

Burak Celik će biti u glavnoj ulozi sasvim drugačije serije posle serije Kurulus Osman! Oproštaj od lika Goktuga, kojeg igra ovaj glumac u TV seriji Kurulus Osman, veoma je rastužio publiku.

Burak Celik pred novim izazovom

Foto Credits: DiziCentral

Doprinos glumca toj istorijskoj seriji, u kojoj je dao veoma uspešan nastup, obradovao je njegove fanove. Burak Celik je na setovima TV serija od 2013. godine. Celik, koji je privukao veliku pažnju likom Serdara u TV seriji Karagul, potom je svoje iskustvo obogatio raznim projektima. Kurulus Osman je bio prekretnica za glumca, koji je imao kratke periode u TV serijama kao što su Kara Yazi, Soz, Sevgili Gecmis.

Dok se Burak Celik oprostio od nezaboravnog lika Goktuga u seriji Kurulus Osman, pojavila se vest o njegovom novom projektu. Nastavljaju se pripreme za Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, jednu od novih romantičnih humorističnih serija letnje sezone.

Novinarka Birsen Altuntas saopštila je nedavno da će Celik igrati glavnu mušku ulogu u seriji, u kojoj će njegova partnerka biti Cemre Baysel. Prelazak sa istorijske produkcije na romantičnu humorističku seriju biće drugačije iskustvo za Buraka. Obožavaoci sada sa nestrpljenjem iščekuju nastup glumca, koji će prvi put do sada učestvovati u takvoj produkciji.

Kako će se duet Cemre Baysel i Burak Celik uklopiti u novoj seriji pod nazivom Senden Daha Guzel, takođe budi radoznalost fanova.

Odgovore na ta pitanja dobićemo tokom leta.

NOVO - Ilayda Alisan - ljudskost pre ega

By: Milt-TV Exposed