Kivanc Tatlitug i Tuba Buyukustun osvajaju Ameriku!

Možda i najuspešniji turski glumci Kıvanc Tatlitug i Tuba Buyukustun spremaju se da uskoro osvoje SAD. Serija Cesur ve Guzel, u kojoj igraju su u glavnim ulogama Kivanc i Tuba biće uskoro emitovana u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kivanc Tatlitug i Tuba Buyukustun osvajaju Ameriku!

Foto Credits: Internet Haber

Turska televizijska serija Cesur ve Guzel nije nov projekat. Emitovana je još 2016. godine u Turskoj, projekat će biti pušten na ekrane u SAD šest godina kasnije

Ova popularna turska serija, koju distribuira Echo Rights, biće emitovana na kanalu Telemundo, od 31. maja. Američki kanal sa sedištem u Floridi poznat je kao drugi televizijski kanal koji emituje program na španskom sa drugim najvećim sadržajem u Americi, posle Univision.

Scenario za seriju koju je Ay Yapim snimio za Star TV napisala je Ece Yorenc. Režiser na projektu je bio Ali Bilgin. Serija, koja je emitovana u 32 epizode, oprostila se od ekrana u junu 2017. godine.

Pored Kıvanca Tatiıtuga i Tube Buyukustun, u seriji Cesur ve Guzel učestvovala su imena poput Tamera Leventa, Devrim Yakut, Erkana Avcija, Serkana Altunoraka, Sezin Akbasogullari, Tilbe Saran, Yigita Ozsenera i drugi.

Ostaje da vidimo koliko pažnje publike će privući ova turska serija u Americi. Odnosno, da li će se dopasti gledaocima koji su možda navikli i na nešto drugačiju radnju i sadržaj u TV serijama.

NOVO - Poznat glumački kadar nove TV serije Icimzdeki Ates / Vatra u nama

By: Milt-TV Exposed