Najgledanije turske serije od kada se vrše merenja rejtinga

Pre nekoliko dana objavili smo listu najgledanijih turskih serija od 2018. godine. Danas vam donosimo top 10 najgledanijih turskih serija od kako se vrše merenja gledanosti.

Najgledanije turske serije od kada se vrše merenja rejtinga

Foto Credits: Wikipedia

Turske serije su popularne širom sveta. Opstanak svakog projekta zavisi od gledanosti u Turskoj a nakon toga i od prodaje u inostranstvu. Merenja rejtinga epizoda serija u Turskoj se vrši dugi niz godina. Predstavljamo vam listu top 10 najgledanijih turskih serija u toj zemlji.

Najgledanija serija je Kako vreme prolazi, sa total rejtingom od 27.26. To je najveća brojka koja je zabeležena od kako se vrši merenje rejtinga. Na drugom mestu je serija Asmali Konak. Ona je ostvarila total rejting od 25.90. Treća je serija Dolina vukova sa 23.60. Na četvrtom mestu je serija Ask-i Memnu sa 23.41. Peta pozicija je pripala seriji Kad lišće pada. Ova serija je zabeležila rejting od 22.84. Šesta je serija Crno more sa 21.38. Na sedmom mestu se nalazi serija Izgubljena čast sa 19.75. Na osmom mestu kada su najgledanije turske serije u pitanju se nalazi Adanali sa 18.30. Deveta je serija Nasleđe jedne dame sa 18.21. Desetu poziciju zauzima jedna serija novijeg datuma, Mucize Doktor / Čudesni doktor. Taj projekat je ostvario total rejting od 17.90.

Koja je vaša omiljena serija? Da li se nalazi u ovih top 10? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Evo kada počinje nova sezona serije Son Yaz / Poslednje leto

 By: Milt-TV Exposed