Evo kada počinje nova sezona serije Son Yaz / Poslednje leto

Stigla nam je još jedna potvrda o početku emitovanja novuh sezona turskih serija. Najnovija vest se odnosi na seriju Son Yaz / Poslednje leto.

Evo kada počinje nova sezona serije Son Yaz / Poslednje leto

Foto Credits: IMDB

Druga sezona serije Son Yaz će početi veoma brzo. Potvrđen je i tačan datum početka emitovanja nove sezone ove turske serije. Druga sezona serije Poslednje leto će početi u subotu 18. septembra. Ona će kao i prva biti emitovana na turskom televizijskom kanalu Fox TV.

Serija će u novu sezonu ući sa pojačanjima u glumačkom kadru. Projektu su se pridružili Tayfun Savi Ilda Ozgurel. Ranije je potvrđeno da će uloge u nastavku imati i Zuhal Gencer i Yaprak Medine. Takođe veliko pojačanje će predstavljati i Onur Bay. Ipak, po mišljenju mnogih najveće pojačanje će predstavljati Birce Akalay. Ona će u seriji glumiti Saru, koja je oficirka i koja će pomoći tužiocu Selimu Kari u borbi sa veoma moćnim neprijateljem. Podsećamo, seriju je nakon prve sezone napustila Funda Eryigit.

Serija Son Yaz / Poslednje leto se radi u produkciji kompanije O3 Medya. Svoju premijeru imala je 1. januara 2021. godine. U prvoj sezoni emitovano je 21 epizoda ove turske serije. 

NOVO - Turska glumica u svetski poznatoj seriji Law & Order

 By: Milt-TV Exposed