Turska glumica u svetski poznatoj seriji Law & Order

Američka serija Law & Order traje dugi niz godina. U pitanju je jedna zaista kvalitetna serija sa radnjom koja je privukla veliki broj gledalaca.

Turska glumica u svetski poznatoj seriji Law & Order

Foto Credits: IMDB

Serija je nedavno dobila poseban deo koji nosi naziv Law & Order Organized Crime. Prvog dana aprila ove godine emitovana je prva epizoda te serije. U prvoj sezoni je emitovano osam zaista zanimljivih epizoda koje prate priču detektiva Elliota Stablera. Druga sezona serije nas očekuje od 23. septembra.

Ulogu u ovoj seriji ima i jedna turska glumica. U pitanju je Esin Varan koja glumi doktoricu. Njen lik u ovoj seriji se zove Sharma. Glumica je morala da prođe čak sedam audicija da bi dobila ulogu na ovom projektu.

Esin Varan je rođena 23. avgusta 1988. godine u Artvinu u Turskoj. Glumica ima tursko, jermensko, grčko i jevrejsko poreklo. Tečno govori turski i engleski jezik. Uz to, dobro poznaje i arapski jezik. Svoju karijeru je započela kao dete, da bi se glumački unapređivala u Turskoj i SAD na New York American Academy of Dramatic Arts. Sada će dobiti priliku da svoj glumački kvalitet pokaže u jednoj veoma popularnoj seriji.

NOVO - Afra Saracoglu donela neočekivanu odluku

 By: Milt-TV Exposed