Afra Saracoglu donela neočekivanu odluku

Turska glumica Afra Saracoglu jedna je od najtalentovanijih dama u novijoj generaciji. Nakon što je briljirala u seriji Yesilcam, mnogi su se pitali koji će biti njen naredni projekat.

Afra Saracoglu donela neočekivanu odluku

Foto Credits: Internet Haber

Izbor koji je napravila Afra Saracoglu je iznenadio mnoge. Mlada glumica je dobila čak sedam ponuda za novu ulogu. Među njima isticale su se ponude poznatih produkcijskih kompanija kao što su Gold Film, Ay Yapim, O3 Medya, BKM i drugi. Afri su između ostalih nuđene uloge u serijama Destan, Uc Kurus, Kanunsuz Topraklar i Intibah. Zaista ozbiljne i obećavajuće serije.

Međutim, Saracoglu je donela odluku koja je zaista bila neočekivana. Glumica je odbila sve ponude. Afru nećemo gledati u novoj sezoni televizijskih serija u Turskoj. Ona će u narednom periodu nastupati u pozorištu.

Nakon ovoga, stiče se utisak da Afra Saracoglu čeka neku od serija internacionalnih digitalnih platformi. Podsećamo, Disney+ i Amazon već neko vreme kucaju na vrata u Turskoj. Samo je pitanje vremena kada će početi da rade na nekoj seriji i veoma je realno da će Saracoglu raditi na nekoj od njih.

NOVO - Nilgun Turksever u seriji Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta

 By: Milt-TV Exposed