Aslihan Guner u neobičnom projektu

Aslihan Guner, koja se istakla uspešnom glumom u TV seriji Kuzey Yildizi dve sezone, pojavila se u TV seriji Uzak Sehrin Masali / Priča o dalekom gradu, prošle sezone. Aslihan, koja nije imala sreće jer je priča prekinuta zbog niske gledanosti, tokom sezone nije izašla pred svoje fanove sa novim projektom.

Aslihan Guner u neobičnom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je među ponudama za letnji termin prihvatila i film Tek, postala je jedan od gostujućih glumaca filma, u kojem je i Tamer Levent i koji privlači pažnju jer je sniman drugačijom tehnikom u Turskoj.

Tamer Levent igra lik profesora doktora Adema Teka u njegovom novom filmu, a prošle nedelje je glumac otišao na set za snimanje. U filmu je zapravo priča ispričana kroz jednu osobu, a neka imena pomažu Tameru Leventu u flešbekovima.

Aslihan Guner, tumači lik preminule supruge doktora Teka.

Glumica, koja je otišla na set, takođe je učestvovala na fotografisanju u Mašukiju. U filmu će se Aslihan naći ne u snimljenim scenama i kadrovima, već sa njenim fotografijama i glasom. Za ovo je glumica provela samo jedan dan na setu filma i pozirala sa Tamerom Leventom.

Mediastil Film je izvršni producent filma čiju je priču napisao Gamze Birsoz Koc, a čiji je scenario napisao Kamuran Suner.

Tamer Levent oživljava lik profesora doktora Adema Teka, koji je napustio akademiju nakon samoubistva svoje supruge, koja je bila akademik poput njega, nastanio se daleko od grada i uspostavio pozivni centar Hitne psihološke podrške za pomoć ljudima.

NOVO - Ozge Yagiz u nastavku popularne serije

By: TV Exposed