Ugur Yucel se vraća na TV ekrane snažnom ulogom!

Iznenađenje za fanove koji već neko vreme nisu mogli da gledaju poznatog glumca Ugura Yucela na televiziji došlo je iz projekta serije Sandik Kokusu | Miris škrinje.

Ugur Yucel se vraća na TV ekrane snažnom ulogom!

Foto Credits: NTV

Glavne uloge u TV seriji Sandik Kokusu, koja se emituje sredom uveče i privlači pažnju svojom snažnom pričom tumače Ozge Ozpirincci, Demet Akbag, Metin Akdulger, Necip Memili, Meric Aral, Seda Turkmen i Levent Can.

Do sada je objavljeno 12 epizoda serije i postignuti rejting zadovoljava ekipu. Najavljena je i odluka koja će priči serije dodati pokret.

Poznati glumac Ugur Yucel vraća se u televizijske serije sa projektom Sandik Kokusu.

U novoj seriji kao Hasan

U novoj epizodi popularne serije Show TV-a Sandik Kokusu | Miris škrinje, u produkciji O3 Medya, koja će biti prikazana u sredu uveče, iskusni glumac Ugur Yucel pridružuje se glumačkoj ekipi serije.

Poznati glumac, kojeg ćemo gledati kao Hasana, oca lika Atile kojeg u priči serije igra Metin Akdulger, poslednji put je igrao lik Cevdeta u kratkotrajnoj TV seriji Hakim 2022. godine.

Ugur je takođe glumio u digitalnoj seriji Son Gun, objavljenoj na platformi Tabii, i u nedavno istaknutom filmu Sadik Ahmet.

U trejleru 13. epizode ​​serije Sandik Kokusu pojavljuje se Atilin (Metin Akdulger) otac Hasan (Ugur Yucel). Dok Hasanove reči daju signale da će ometati Atilin odnos sa Karsu, čini se da je Atilina i Karsuina ljubavna igra postala stvarnost.

NOVO - Mehmet Yilmaz Ak privlači sve više pažnje svojim likom u seriji Bahar

By: TV Exposed