Petnaest godina ZATVORA za pokušaj ubistva glumca Onura Seyita Yarana?!

Juče je održano ročište u slučaju pokušaja ubistva poznatog turskog glumca i osvajača takmičenja Best model of Turkey, Onura Seyita Yarana. Tužilaštvo za optuženog Serhata Okuduca zahteva 9 do 15 godina zatvorske kazne, klasifikujući ovo delo kao pokušaj ubistva.

Petnaest godina ZATVORA za pokušaj ubistva glumca Onura Seyita Yarana?!

Foto Credits: Haberler

Na prvom ročištu su uzete izjave i pokrenut je ceo postupak. Kako je Onur izjavio na sudu, došlo je do verbalnog sukoba između njega i optuženog. Nakon toga je Serhat izvadio pištolj i naciljao u predelu njegove glave. Onura je tada shvatio da mu je život u opasnosti i pobegao sa lica mesta. Kao rezultat, u toku bega ispaljeni metak je završio u njegovom ramenu! Ljudi koji su se našli u blizini su mu pružili prvu pomoć, a napadač je brzo uhvaćen. Zbog čega je Serhat Okuduca šetao ulicom bez pištolja nije poznato. Dozvolu za nošenje vatrenog oružja nije posedavao. Nakon prikupljanja dokaza i saslušanja, zakazano je novo ročište.

Ceo slučaj će na jednom od narednih ročišta dobiti svoj epilog. Tužilaštvo je istrajno i zahteva kaznu do 15 godina zatvora za počinioca...

NOVO - Cagatay Ulusoy priznao kome se divi!

 By: Milt-TV Exposed