Hazal Kaya - Šalila sam se!

Turska glumica Hazal Kaya je bila na dnevnom redu sa serijom Midnight at the Pera Palace, koja je od nedavno dostupna na Netflixu. Glumica je bila često u centru pažnje zbog ove serije u kojoj je preuzela glavnu ulogu sa Selahatinom Pasalijem.

Hazal Kaya - Šalila sam se!

Foto Credits: DiziCentral

Hazal Kaya, koja je dobila velike pohvale zbog svog glumačkog talenta i znanja u inostranstvu, sprema se za seriju, koja će se snimati i u drugoj sezoni.

Kaya, koja je izjavila da za vreme praznika nije planirala odmor, došla je do izražaja u dnevnom redu magazina, a post koji je objavila pre neki dan na društvenim mrežama, preozbiljno je shvaćen. Glumica, za koju se mislilo da je slomila zub dok je gledala dokumentarac, rekla je da je u pitanju šala i da je iznenađena što je to shvaćeno ozbiljno.

Mnogi su mislili da je Hazal polomila zub jer je bila ljuta dok je gledala dokumentarac. Ovo pitanje je takođe bilo na dnevnom redu časopisa, ali je Hazal Kaya objasnila da to nije tačno sledećim rečima:

„Oh, šalila sam se. Toliko sam se smejala da je to shvaćeno ozbiljno. Šalila sam se. Bila sam jako ljuta i rekla sam se da mi je zub polomljen od ljutnje ili tako nešto. Ali to je shvaćeno tako ozbiljno…”.

Navodeći da je bila veoma ljuta zbog nepravde, Hazal je navela da je i dokumentarac koji je gledala bio nepravedan i da je u tom trenutku bila veoma ljuta, ali da je sve sa zubom - šala.

NOVO - Turska serija Son Yaz nastavlja da osvaja srca gledalaca širom sveta

By: Milt-TV Exposed