Danas dve premijere turskih TV serija – Bir Zamanlar Kibris / Kipar i Camdaki Kiz / Devojka iza stakla

Lepe vesti za sve fanove turskih serija. Nakon što je juče započela nova serija, Kirmizi Kamyon / Crveni kamion, danas nas očekuju dve nove premijere. U pitanju su serije Bir Zamanlar Kibris / Kipar i Camdaki Kiz / Devojka iza stakla. Bir Zamanlar Kibris je istorijska serija. U glavnoj ulozi će se naći Serkan Cayoglu ...

Danas dve premijere turskih TV serija – Bir Zamanlar Kibris / Kipar i Camdaki Kiz / Devojka iza stakla

Lepe vesti za sve fanove turskih serija.

Nakon što je juče započela nova serija, Kirmizi Kamyon / Crveni kamion, danas nas očekuju dve nove premijere. U pitanju su serije Bir Zamanlar Kibris / Kipar i Camdaki Kiz / Devojka iza stakla. Bir Zamanlar Kibris je istorijska serija. U glavnoj ulozi će se naći Serkan Cayoglu koji će glumiti turskog obaveštajca koji se igrom sudbine našao na Kipru. Kako se navodi u opisu serije, njegov lik će morati da donese neke veoma teške i emotivne odluke.

Radnja serije Camdaki Kiz će pratiti divnu mladu ženu Nalan (Burcu Biricik). Prva sezona će se sastojati od svega 6-7 epizoda i doneće priču o Nalan i njenom suprugu Sedatu (Feyyaz Serifoglu). Tek od druge sezone u seriji će se pojaviti glavni muški lik. Taj novi lik i Nalan će otpočeti aferu a u prvoj sezoni ćemo se upoznati sa životom i prošlosti ove divne dame.

Serije Bir Zamanlar Kibris i Camdaki Kiz sa prevodom ćete moći da gledate na MOVTEX.COM.

NOVO - Berguzar Korel podnela tužbu!

By: TV Exposed