Porast rejtinga serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše koji obećava

Trećom epizodom serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, u kojoj glavne uloge igraju Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, postala je najgledanija TV serija u AB kategoriji u gledanosti.

Porast rejtinga serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše koji obećava

Foto Credits: IMDB

Serija Ya Cok Seversen, o kojoj se pričalo zbog romantičnih scena i priče koja se postepeno otvarala, pobrala je aplauze publike.

Nova serija kompanije Ay Yapim, Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja je ostavila utisak kako u Turskoj tako i van granica, privukla je pažnju svojom trećom epizodom emitovanom u četvrtak uveče.

Epizoda 3 u kojoj su se Ateš i Lejla zbližili postala je najgledanija TV serija u AB kategoriji u gledanosti.

Ateš, koja je okrivio Lejlu za Beritin nestanak, želeo je da ona napusti kuću. Misleći da su pronašli veoma dobar plen, Jakup je postao veoma ljut kada je čuo da je Lejla otpuštena. Ateš, koji je morao da brine o deci jer nije imao dadilju, čuo je razgovor Ajdosa i Ilgaz i shvatio da Lejla nije kriva za Beritin nestanak.

Preokret koji je privukao pažnju

Pokušavajući na sve načine da pronađe Lejlu, Ateš je sustigao Lejlu, koja je pokušavala da krene u Izmir, i zamolio je da se vrati kući. Kada je Ateš jedne noći imao napad panike, Lejla mu je pomogla da se smiri i njih dvoje su se zbližili.

Nakon što se sporazum koji je postigla Fusun, a koji je dizajne Atešove majke prikazivao kao njen, bližio kraju, Ateš je držao sporazum na čekanju i počeo da priprema nove dizajne zajedno sa Bige. Dok je Ilter zvao da predstavi Lejlu novim zaposlenima, Lejla je bila šokirana kada je videla bandu ispred sebe. Dok je Ateš odlučilo da Lejla nosi novi dizajn na događaju koji je bio važan za kompaniju, Lejla je sve fascinirala svojom lepotom. Dok je Ateš bila ljubomoran na Umutovo interesovanje za Lejlu, na kraju noći, Ateš i Lejla su se poljubili u bazenu gde su se zbližili.

Sve to doprinelo je zanimljivoj epizodi koja je izbila na vrh gledanosti u AB kategoriji rejtinga u danu u kom je emitovana. Svi se nadaju da će serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše još poboljšati svoj rejting.

NOVO - Selahattin Pasali na snimanjima - Midnight at the Pera Palace, pa nastavak serije Omer!

By: TV Exposed