Ženska solidarnost u seriji Omer je oduševila mnoge!

Ženska solidarnost likova Gokce Bahadır i Merve Dizdar u TV seriji Omer učinila je publiku i tužnom i punom nade.

Ženska solidarnost u seriji Omer je oduševila mnoge!

Foto Credits: Internet Haber

Odraz dve žene u očaju sa svojim različitim problemima na ekranu postao je vruća tema na društvenim mrežama. Kada pogledamo životnu priču likova Nise i Gamze, u stvarnom životu ima toliko ljudi koji liče na ova dva ženska lika...

Priča u TV seriji Omer je takođe došla do važne tačke u smislu da bude glas žena u očaju. Mnoge boli situacija u kojoj lik Nise sa decom, koja je u problemu i koja ne može da plati kiriju, padne u situaciju da Gamze hitno želi da se useli u kuću. Najvažniji razlog zašto je ova scena bila srceparajuća je taj što su svi koji su gledali znali činjenicu da stotine hiljada žena imaju iste probleme.

Prema vernim gledaocima serije Omer, ova scena između Nise i Gamze odavala je veoma različite emocije. Jedan gledalac je napisao: “Dve snažne žene koje su očajne, ali se bore da ostanu na površini, savršene ste. Gokce Bahadir i Merve Dizdar imaju zajednički glumački recital. Bila je to savršena scena.”.

Aplauz zaslužuje i izvođenje Merve Dizdar za lik žene koju je muž napustio sa petoro dece u priči. Glumica se tako dobro prilagodila svojoj ulozi da dok joj publika na ekranu zavidi, mora da lije suze zbog dešavanja u životu lika Nise. U sceni koja je duboko uticala na publiku, podrška Gamze Nisi bila je snažna, iako bi joj to zadalo muke da ne nametne kiriju od Nise i da napusti kuću.

Ukazujući na važnost ženske solidarnosti, mnogi obožavaoci TV serija cenili su solidarnost koju je Gamze pokazala prema Nisi i komentarisali da je imala veliki uticaj na njih. Pohvale za scenariste serije Omer!

NOVO - Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći dobija kritike zbog Kazima?!

By: TV Exposed