Ceren Yalazoglu – Lik Nurseme je prekretnica mog života!

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje petkom uveče, ponovo će oduševiti fanove finalom sezone.

Ceren Yalazoglu – Lik Nurseme je prekretnica mog života!

Foto Credits: Internet Haber

U finalu sezone koji će se emitovati 9. juna, Kivilcim i Omer će se venčati, ali će imati i saobraćajnu nesreću. Sreća para Nursema i Umut biće u senci.

Pored toga, najava Doginog razvoda od Fatiha povećaće uzbuđenje ove epizode. Serija će pauzirati u 29. epizodi, ali će se tim ponovo okupiti u avgustu i snimati drugu sezonu. Pauza od 2-3 meseca pružiće timu serije priliku da se odmori.

Dok je prva sezona serije Kizilcik Serbeti bila puna uspeha, čini se da će to biti nezaboravan projekat za Ceren Yalazoglu, koja igra lik Nurseme.

Ceren Yalazoglu, možda, nije došla do izražaja likom Nurseme na početku serije, ali nasiljem koje je lik doživeo usred sezone i kada je gurnuta sa balkona od strane novopečenog muža, ona je stigla na dnevni red društvenih mreža.

Veoma dobre reakcije

U Turskoj, gde nasilju nad ženama nažalost nikad nema kraja, ima mnogo žena koje su preživele Nursemina iskustva. Učešće u ulozi takođe je donelo neverovatnu priliku za karijeru za Ceren Yalazoglu.

Glumica je ovim rečima objasnila značaj serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice za nju:

„Bilo mi je jako dobro. Prekretnica mog života je da igram Nursemu. Prošlo je odlično jer sam dobila veoma dobre reakcije.”.

Ceren Yalazoglu, o čijem se uspešnom partnerstvu sa Serkanom Tinmazom, koji u priči igra lik Umuta, takođe govori, ubire plodove uključenja u ulogu koja ima društveni pandan. Međutim, od samog početka glumica je predvidela da će serija biti mnogo gledana.

NOVO - Kerem Bursin dobio posebno iznenadjenje od fanova povodom rodjendana

By: TV Exposed