Šok u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam – da li će glavni lik preživeti?!

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet ima veliku bazu fanova. Mnogi seriju prate zbog glavnog glumca Oktaya Kaynarce.

Šok u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam – da li će glavni lik preživeti?!

Foto Credits: NTV

Oktay Kaynarca je obećao dobru seriju i kako sada stvari stoje to obećanja ispunio. Projekat Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet je zaista dobro gledan i ima dobre kritike. Ova serija je važna za Oktaya, koji pored glavne uloge radi i kao producent na istoj. Nove vesti koje su se pojavile u Turskoj štampi se definitivno neće svideti fanovima ovog projekta.

Oktay Kaynarca, odnosno njegov lik u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet će biti upucan od strane zakletog neprijatelja Tatavlalija. Međutim, postoji opcija da lik – ne preživi ovaj napad! Kako piše Birsen Altuntas, Oktay Kaynarca je dobio sjajnu ponudu, gotovo astronomsku cifru za jedan internacionalni projekat. S obzirom na to kakva je ponuda, on to jednostavno ne može da odbije.

Ono što je sigurno je da će Oktay ostati da radi na seriji Ben Bu Cihana Sigmazam kao producent. Ono što se ne zna je da li će njegov lik preživeti. Ukoliko Kaynarca bude imao mnogo obaveza na novom projektu koji ga očekuje, postoji vrlo realna opcija da se njegov glumački put u seriji Ne mogu da se uklopim u ovaj svet završava i da će cela priča dobiti veliki, džinovski zaokret.

Koliko je to pametno, nismo sigurni... Da li bi vi gledali seriju Ben Bu Cihana Sigmazam bez Oktaya Kaynarce i njegovog lika u nastavku? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo privlači pažnju čak i posterom!

By: TV Exposed