Cem Yilmaz – turski Witcher?! (FOTO)

Cem Yilmaz je dobro poznati turski komičar i glumac. Ove godine radio je na novom projektu, komediji Ersan Kuneri.

Cem Yilmaz – turski Witcher?! (FOTO)

Foto Credits: Screenshot Instagram/ @cmylmz (Cem Yilmaz)

Cem Yilmaz je do sada radio na 29 projekata. Poslednji je pomenuta serija Ersan Kuneri koja će se emitovati na Netflix digitalnoj platformi. U pitanju je projekat od osam epizoda koji će doneti zanimljivu priču iz doba Yesilcama.

Pre toga je glumio u nekoliko filmova i serija. Od serija se svakako izdvajaju Fi, i Dschermeni, a među filmovima tu su Arif V 216, Karakomik i Comidark, Deli Ask i drugi. U centru pažnje je često i zbog privatnog života.

Yilmaz je bio u ljubavnoj vezi sa mladom i atraktivnom koleginicom Serenay Sarikayom. Tokom njihove veze a i nakon raskida bili su česta meta natpisa medija u Turskoj. Glumac je ponovo u centru zbivanja ali zbog objava na njegovom zvaničnom Instagram profilu.

Cem je postavio dve fotografije u Witcher „fazonu“, odnosno gde je obučen kao lik iz sve popularnije serije, koje su se dopale njegovim pratiocima. Jedna od njih je za manje od 24h sakupila preko 130.000 lajkova. U pitanju je fotka nastala od strane poznatog turskog fotografa Yigita Ekena. Glumac je u opisu napisao „Samo se šalim.“ i na taj način izbegao sve ružne komentare.

Evo i pomenute fotografije. Kako vama izgleda Cem Yilmaz kao turski Witcher? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Cem Yılmaz (@cmylmz)

NOVO - Glumac Baris Arduc o svom posebnom osećaju povezanosti i Karabeyu!

 By: Milt-TV Exposed