Alina Boz ima veliku želju u glumi

Turska glumica Alina Boz ima nešto što jako želi u profesionalnom smislu. Glumica je do sada imala uspešne nastupe u TV serijama i filmovima.

Alina Boz ima veliku želju u glumi

Foto Credits: Internet Haber

Alina Boz želi da prenese ovaj uspeh na pozorišnu scenu. Mnogi mladi turski glumci su se nedavno okrenuli pozorišnim predstavama.

Boz je takođe rekla da bi volela da učestvuje u pozorištu sa dobrim ljudima i lepim projektom. Gostujući u programu Ibrahima Selima koji se emituje na Youtube-u, glumica je rekla da ju je, kada je kao dete prvi put došla u Tursku, njena porodica naterala da se upiše u pozorište kako bi se navikla i na zemlju, i na jezik i na okruženje prijateljstva.

Fascinirana pozorištem

Objašnjavajući da ju je njen deda vodio u pozorište i da je bila fascinirana onim što je videla iza kulisa, Alina Boz je rekla:

„Sećam se da sam bila fascinirana iza kulisa. Nešto mi se desilo iza scene. Bila sam veoma fascinirana pozorištem tog dana. Zatim sam imala serije i glumačku karijeru.“.

Alina Boz, koja je upisivala kurseve poput vajarstva, slikarstva, modernog plesa, jahanja konja, pa čak i klizanja, rekla je da ima strast da proba sve.

Glumica je svoj san o pozorištu objasnila na sledeći način: „Želela bih da učestvujem u jednom prelepom projektu sa prelepim ljudima. Ne samo da se bavim pozorištem, već zaista imam svoju dragocenu braću i sestre pored sebe. Postoje neka veoma dobra prijateljstva koja sam stekla dok sam igrala u TV seriji Marasli. Tu je Kerem Atabeyoglu, tu je sestra Almula. Volim da budem sa njima. Od njih učim toliko dobrih stvari. Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da prenesem mišljenja ljudi koji su iskusili ovakvo iskustvo. Zato bih volela da radim u pozorištu.".

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

NOVO - Cansu Tosun o ulogama i velikoj promeni u životu

By: TV Exposed