Berguzar Korel, Halit Ergenc, Can Yaman, Aras Bulut Iynemli i drugi doniraju velika novčana sredstva!

Posle katastrofe u 10 provincija, čiji su epicentar potresla dva zemljotresa u Kahramanmarašu, mnogi ljudi, institucije i organizacije i dalje šalju svoju pomoć i podršku.

Berguzar Korel, Halit Ergenc, Can Yaman, Aras Bulut Iynemli i drugi doniraju velika novčana sredstva!

Foto Credits: Aksam

Dok se rane nakon katastrofe pokušavaju zacijeliti, u medijima se odražavaju i napori poznatih imena na terenu i njihova finansijska podrška. Vidi se da slavna imena koja su svojim TV serijama i filmovima oduševila mnoge, zajedno sa građanima dobrovoljcima, pakuju humanitarnu pomoć i materijale na terenu i traže podršku.

Ovi napori, koji su stekli priznanje svih sa brojnim slikama na društvenim mrežama, ogledaju se u porukama koje su podržane finansijskom pomoći. Finansijska pomoć mnogih poznatih imena kao što su Berguzar Korel, Halit Ergenc, Kivanc Tatlıtug, Hatice Sendil, Tarkan, Eda Ece, Burak Deniz, Aras Bulut Iynemli se vidi kroz postove na društvenim mrežama.

Konkretna finansijska pomoć

Poznata imena nalaze se i u objavama Udruženja AHBAP, čiji je osnivač Haluk Levent, koje izveštava o pomoći prikupljenoj za stradale u zemljotresu. Haluk Levent objavljuje jednu po jednu finansijsku pomoć mnogih ljudi iz umetničke, sportske i poslovne zajednice na svom tviter nalogu. Među nekim od poznatih imena:

Can Yaman 250 hiljada TL, Burak Deniz 150 hiljada TL, Murat Boz 500 hiljada TL, Ebru Gundes 500 hiljada TL, Melis Sezen 200 hiljada TL, Sarp Apak 100 hiljada TL, Aras Bulut Iynemli 200 hiljada TL; Celil Nalcakan je takođe najavio svoju finansijsku pomoć od 100 hiljada TL.

U jednoj od svojih najnovijih poruka, Haluk Levent je objavio da su Berguzar Korel i Halit Ergenc takođe donirali 400 hiljada TL (turskih lira) za žrtve zemljotresa. Bravo za sve koji doniraju!

NOVO - Anil Altan pomaže na sličan način kao Ibrahim Celikkol!

By: TV Exposed